Quinta do Pégo, vingård og hotell. En perle i Duoro dalen.

Olive_branch_WEBQuinta do Pégo er AMKAs egen quinta beliggende i Duoro dalen i Protugal. Her produseres i dag interasjonalt anerkjente og kritikerroste viner av høyeste kvalitet som Vintage Port, Late Bottled Vintage Port og Douro rødvin. I tillegg lager de nydelig olivenolje. Quinta do Pégo har høstet over 60 internasjonale medaljer blant annet fra  Decanter, Drinks International, Mundus Vini, International Wine & Spirit Competition, Concours Mondial Bruxelles, International Wine Challenge og International Wine Guide.

I 2014 ble deres portvin ‘Late Bottled Vintage 2009’ tildelt Mundus Vini 2014 gullmedalje og vant hele kategorien «Late Bottled Vintage».

I tillegg til utsøkt vin tilbyr også Quinta fo Pégo overnatting i vakre omgivelser.

Hotel Rural Quinta do Pégo
Dette fantastiske hotellet har ikke mer enn 9 rom. Her får gjestene en uforglemmelig opplevelse med utmerket og personlig service i vakre omgivelser. Det omkringliggende området av Duoro dalen er på UNESCOs verdensarvliste. Stedet regnes som et «must-see» og vinene er uten tvil «must-tastes». Hotellet har fått svært gode omtaler, her er bare noen av dets utmerkelser;

  • Trip Advisor®, Travellers’ Choice® 2014 vinner (i kategorien “Small hotels”)
  • Trip Advisor®, nr. 2 av 25 (I kategorien “Small Hotels in Portugal”)
  • Booking.com™, score på 9.5 av 10
  • Venere.com, Top Clean 2013, score på 9.9 av 10, Outstanding
  • Trip Advisor® Certificate of Excellence i 2013 med 99% anbefalinger fra seneste gjester
  • Best of Wine Tourism 2011, Great Wine Capitals, Best accommodation

Hotel-Rural-Quinta-do-Pego-WEB