Ny biodynamisk Valpolicella fra Musella – det perfekte følget gjennom sommeren!

Musellas nye Drago Valpolicella Superiore ble lansert i Vinmonopolets basisutvalg i mai og har fått en strålende mottakelse.

Vinen er preget av en dyp fruktighet dominert av mørke bær og med et hint av urter. Med sitt kjølige bærpreg passer den ypperlig til et bredt utvalg av sommerens mat. Flott til kjøtt og grønnsaker tilbredt på grillen, men er også et alternativ til hvitvinen når det er grillet sjømat som står for tur. Til pizza og pasta med tomat- og grønnsaksbaserte sauser er den en sikkker vinner!


Musella er en anerkjent produsent i Veneto og har levert kvalitetsvin til det norske markedet i over 15 år. Siden 2015 årgangen er de i tillegg sertifisert som biodynamisk av Demeter. Kvinnen bak vinene er Maddalena Pasqua som jobber etter et prinsipp om å bevare en klassisk og elegant stil på sine viner, noe hun også lykkes godt med!

Varenr: 7401901
Pris: kr. 174,30
Basisutvalget, Kategori 2

 

Ukens vin i Aperitif: «Du trenger bare denne rødvinen i sommer» Aase Jacobsen

Terningkast 5 av Ingvild Tennfjord og «Vinskolen» i A-Magasinet, Aftenposten.

Terningkast 5, Ulf Dalheim, Adresseavisen