Julinyheter på Vinmonopolet!

I juli lanserte vi folkefavoritten Castillo de Zalin på 3 liters Bag-in-Box. I tillegg har vi fått inn nye årganger fra Elgin Vintners i Sør-Afrika.

 

Castillo de Zalin fra Gil Family Wines fikk en varm mottakelse på det norske markedet da den ble lansert i september 2018. Siden den gang har det blitt solgt over 100.000 flasker på Vinmonopolet! Nå lanseres den altså også på Bag-in-Box og vinen som tappes på boks vil være eksakt den samme som på flaske.

Vinen er laget på 100% Monastrell fra gamle vinstokker som vokser i høyden.  Vinifikasjon på ståltank gir et rent fruktpreg. Den dufter av mørke frukter og er dyp og fyldig samtidig som den har en saftig fruktighet. Vinen er ufiltrert. Passer utmerket til pastaretter, tapas, lyst kjøtt og hvit fisk, men drikkes også godt alene for kosens skyld.

Pris:      kr. 399,90
Vp.nr:   10259806

 

 

Vinene fra Elgin Vintners har også vært på tilgjengelige i Norge tidligere, blandt annet fikk deres Chardonnay 2016 strålende omtale i Dagens Næringsliv hvor den ble nevnt som et av polets beste vinkjøp av Merete Bø i januar i år. Denne gangen er det deres Pinot Noir i 2017-årgang som har kommet inn i Basisutvalget, den blir dermed lett å finne i polhyllene fremover. Chardonnay er tilbake i 2018-årgang og er tilgjengelig i Bestillingsutvalget.

 

Elgin Vintners Chardonnay 2018
Pris:     kr. 209,90
VP.nr:  7989501

Elgin Vintners Pinot Noir 2017
Pris:     kr. 229,90
VP.nr:  977201