Den nye vinserien Zero Puro leverer på kvalitet, miljø og design.

I mars lanseres 3 italienske viner fra Cantina Orsogna som produserer biodynamiske viner i høyden i Abruzzo. Produsenten er miljøbevisst ikke bare i produksjonen, men også i design. Etikett kan enkelt skilles fra flaske slik at man står igjen med to produkter som er 100% gjenvinningsbare. Vinene lanseres i bestillingsutvalget den 2. mars.

Cantina Orsogna, prisvinnende innen miljø og design, er et cooperativ som ble startet 1964 i Abruzzo. De har mange medlemmer og alle med et stort fokus på biodynamisk vindyrking. Vinene til Zero Puro dyrkes på 430 meters høyde i åsene rundt Majella Naturpark, Italias største og mest varierte naturpark med beliggenhet nære havet.

Nå lanserer Cantina Orsogna 3 matvennlige viner, Zero Puro, som er spontanfermentert, ikke tilsatt sulfitt og kommer i miljøvennlig emballasje, her har de virkelig tenkt på alt. Papiret rundt flasken er produsert uten å felle et tre, det er laget på restmateriale fra steinbrudd og fra byggebransjen. Papiret kan etterhvert gjenbrukes til mange forskjellige materialer.

5 kjappe fakta om Zero Puro vinene:

  • Demetersertifisert
  • Spontanfermentert
  • Ikke tilsatt sulfitt
  • Naturlig stabilisering
  • Vegansk

 

Cantina Orsogna Zero Puro Clorofillae Malvasia Orange 2020, 75 cl
Cantina Orsogna, Abruzzo, Italia │ VP.nr: 14184201 │ Pris:  kr. 169,00 │ Drue: Malvasia │13 % alkohol
Vinen har flott strågul farge med smak av mandel, tropiske frukter og aprikos.

Cantina Orsogna Zero Puro Mineraliae Montepulciano d`Abruzzo 2019, 75 cl
Cantina Orsogna,Abruzzo, Italia │ VP.nr: 14184101 │ Pris: kr. 169,00 │ Drue: Montepulciano │13,5 % alkohol
Vinen har en mørkrød farge med smak av bjørnebær, lakrits og urter.

Cantina Orsogna Zero Puro Linfae Primitivo 2020, 75 cl
Producent: Cantina Orsogna, Abruzzo, Italia│ VP.nr: 7652801 │ Pris: kr. 169,00 │ Drue: Primitivo │13,5 % alkohol
Vinen har god fylde med mørke bær, sjokolade og deilige krydder i finish