Vi har hatt besøk av Jaffelin!

Forrige uke var vi så heldige å få besøk av Maximilien Olio fra Maison Jaffelin. Han har fått mulighet til å presentere Jaffelin sine viner både til horeca-kunder, ansatte hos Vinmonopolet og vinentusiaster.

 

På mandag arrangerte vi, sammen med Aperitif, vinsmaking på Sentralen. Der kunne både journalister og vanlige folk melde seg på, for å lære mer om viner fra Burgund og smake utvalget til Jaffelin. Kvelden ble en suksess, og spesielt godt ut kom en ny vin vi lanserer i januar – stay tuned!


Max om Burgund                                               Interesserte tilskuere                                        Godt oppmøte!

 

Tirsdag var det klart for årets store smaking arrangert av Vinmonopolet i Oslo Spektrum. Her kan alle importører vise november-nyhetene de lanserer. Max var med oss på dette og fikk snakke med mange Jaffelin-interesserte ansatte hos Vinmonopolene i Oslo.

 
Christian og Max på stand                               Bobler fra Jaffelin                                              Spektrum

 

Onsdag, etter smakingen i Oslo Spektrum, dro Max videre sammen med Christian til Frognerseteren for smaking der.

Frognerseteren restaurant, Oslo, Norway

Vi har hatt en kjempefin uke med besøk, og gleder oss til å fortsette et fantastisk samarbeid med Maison Jaffelin. Aur revoir!